Skip links

Main navigation

Paneeli: Arvot tuotannoissa ja rahoituksessa

Kino Korjaamo. Fri 27.4. From 16.00 - 18.00

Are ethical themes important? Do funders value meaningful content? Do audiences care about values - and what does it matter anyway?

The Animatricks panel “Values in content and funding” focuses on the increasing demand for content aimed towards smarter contemporary audiences. Finland is the fore-runner in production companies with high mission statements, but do funders and buyers really value animation that have something meaningful to say? The panel will be held at Kino Korjaamo (Töölönkatu 51 A-B). The entry is free of charge, but guests will be seated on a “first come, first serve” basis, so do come early to make sure to have a seat!

Moderator:
Nick Dorra (Founder, Haruworks)

Panelists:

Anttu Harlin (CEO, Gigglebug Entertainment)

Marika Makaroff (CEO, Gutsy Animations)

Veronika Lassenius (Co-Founder, Pikkukala)

Petri Rossi (Head of development and production, The Finnish Film Foundation)

Mikaela Sonck (Head of Children’s content, YLE Fem)

Lasten yhdenvertainen animaatiotyöpaja

Lasten yhdenvertainen animaatiotyöpaja järjestetään sunnuntaina 22.4. Stoan Terraario -tilassa (Turunlinnantie 1, Itäkeskus) klo 11-15.30. Pajassa suunnitellaan hahmoja ja toteutetaan animaatioita yhteisellä teemalla Meidän talo. Halutessasi voit tuoda mukanasi oman lelun tai hahmon animoitavaksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Pajassa osallistujat toteuttavat oman pienen animaationsa, josta tulee osa kehysanimaatiota “Meidän talo”. Paja on suunnattu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on fyysisiä rajoitteita osallistua tavanomaiseen työpajaan. Tila on esteetön, toiseen kerrokseen pääset hissillä ja tulemme tarvittaessa alaovelle vastaan. Ilmoita erityistarpeistasi tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa. Paja järjestetään yhteistyössä Animaatioklinikan kanssa.

Aikataulu:

Paja alkaa 11:00 tutustumisella ja esimerkkianimaatioiden katselulla. 12:15-12.45 pidetään omakustanteinen ruokatauko - ota eväät mukaan tai varaa paikka Stoan ravintolan brunssille. Brunssi on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-12.45 ja 13-15. Paja päättyy klo. 15.30. Voit osallistua koko ajaksi tai vain osaan pajasta.

Tervetuloa avustajan tai perheen kanssa. Pajaan mahtuu max. kymmenen osallistujaa. Ilmoittaudu tästä linkistä 13.4. mennessä: https://goo.gl/forms/YtEMA0uBjeRDBTYZ2

ANIMAATIOFESTIVAALI ANIMATRICKS // 27.-29.4.2018 // HELSINKI, FINLAND